Monday, March 28, 2011

En Hubby's Birthday


~ 24 March ~

Cup cakes bertemakan golf untuk birthday En Hubby. Kebetulan hari ni En Hubby out station ke Johor Bahru. So bila balik je, Harith dan Hazeem pun bawak cup cakes ni nyanyi lagu birthday untuk ayah. Ayah senyum2 sumbing aje la.

Apa yang peliknya pada cup cakes ni??? Ha kalau nak tahu, date tu salah, sepatutnya 24/3.  Apa la Puan Wifey ni kan (salah sendiri). Nasib En Hubby tak kecil hati. Thanks to Eiza yang sanggup buatkan cup cakes ni even tho it's kind of a last minute order. Cup cakes nya cantik pun cantik, sedap pun sedap. Siap ada filling coklat lagi.

Moga En Hubby dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan suksess selalu. Aminnnn...

2 comments:

  1. amin...semoga bahagia shingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  2. insyaallah... time kasih bebanyak kak...

    ReplyDelete