Sunday, October 16, 2011

mOvIe dAy

Harith dan Hazeem nak sangat tengok movie Cars 2. Ibu dan ayah tak sempat2 nak bawak tengok..  So kebetulan supermaksedara - ibucuk bercuti. Ibucuk dengan senang hati nya bawak budak2 ni tengok kat TGV Seremban 2, walaupun masa tu Hazeem tak berapa sihat sangat. - 

nak tengok cars tapi posing kat smurfs..

ole2 cars..

Ternampak plak combo Cars yang ada air dan popcorn, lagi la budak2 ni pun beli la.. Ha ibucuk pun sanggup beli tu.. Takpe buat collectible items kan.. 

To ibucuk :

Time kasih daun keladi
Next time boleh pegi movie lagi

supermaksedara ibucuk  :D

4 comments:

  1. untung ada ibucuk :)
    sporting:)

    ReplyDelete
  2. kehkehkehkeh...ok cuti skola bucuk bawak g petrosains plak...tp ibu2 silalah ikut skali...takut tak dapat handle...nak movie pon bleh jugekkk...

    yg benar,
    ibucuk

    ReplyDelete
  3. he he kak.. tu 1/2 je anak buah yg ada.. kena la layan :)

    ReplyDelete
  4. ibucuk siap tulis yg benar.. bior benar nih..

    ReplyDelete