Wednesday, September 12, 2012

Wedding Aliff & Shikin


Last last weekend kami ke rumah cousin, Abang Pie yang buat kenduri kahwin menyambut menantu perempuan. Anak2 kepada cousin2 belah abah semua dah besar2, so sekarang time mereka jamu kami dengan nasi minyak.


Pengantin yang sama hensem dan sama comel. Tema kuning dan putih, nice combination.


Bunga pahar dan cenderahati buat tetamu.


Kami datang sebagai tetamu, almaklum dah guna khidmat katering kan, tak yah kami singsing lengan baju angkat pinggan lagi hi hi (alasan yang boleh terima pakai). Ibungah dan ibucuk bersama Kak Siti, jiran yang jumpa setahun tak sampai 3 kali.


Pengantin di red karpet.


Nak juga bergambar dengan pengantin. Weekend tu kami jadi baby sitter Apan, uminya still berpantang. Kesian Apan, berpindah dari satu tangan ke tangan yang lain. Nasib baik dia good boy, senyap aje bila orang lain dukung.


Ibucuk dan Makngah Esah (nenek pengantin lelaki). Makngah kami yang dah pegang title moyang.


Ibucuk lagi, dengan Kak Ju (anak makngah). Bila time kenduri kendara baru la dapat jumpa sepupu sepapat yang jarang jumpa.


Eh Aliya pun ada. He he auntie ni suka sangat ambil gambar Aliya. Papa Aliya jangan marah ye :D


Selamat Pengantin Baru buat Aliff dan Shikin.
Semoga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat.


 

6 comments:

  1. sekarang ni tgh meriah dgn jemputan open house dan jemput kahwin kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak, weekend kenyang makan kenduri kawen aje hu hu..

      Delete
  2. Rajin ibungah jaga apan kan... kalau la ibungah ni tak keje kan apan, dah lama ibungah offer jaga apan sebelum baby ada kan... ni balik wiken pun jarang kannnn...macamanala ibungah nak jaga apan kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha gomoks la apan kalo ibungah jaga..

      Delete
  3. suka tengok warna tema pengantin kombinasi yang jarang saya jumpa...

    ReplyDelete