Sunday, October 7, 2012

Raya @ Office

 
Department kami planned nak buat open house (or should term as open office la kan) sempena raya. Tangguh punya tangguh, sudahnya masuk bulan Zulkaedah. Tapi takpe la kan, janji niat dah ada nak jamu kengkawan. Kami buat skala kecil2an aje, jemput Business Unit during lunch. Mana2 teman yang tak dijemput jangan kecil hatiye :D
 
 
Lampu laplip dan ketupat gantung menanti kehadiran tetamu.
 
 
 
Main course - lontong Mak Yah from Seksyen 14 Petaling Jaya.

 
Bahan2 campurannya, termasuk serunding kelapa dan sambal sotong.

 
Ada juga carbonara versi Melayu (pedas), rendang ayam, sambal tumis, lemang dan kuah kacang. 

 
Lain dari yang lain - yongtaufu.  

 
Buah2an dan kuih raya (tetap ada walaupun raya dah abis).

 
Tidak dilupakan dessert - kek marble, kek coklat dan kek lapis asam manis.

 
Fruit punch pun ada.
 
Antara tetamu yang hadir :
 
 


 
 
Yang paling kiri dan paling kanan tu part of tuan rumah, bersama cik abang masing2.
 

 

6 comments:

  1. terima kasih jemput kami.. nnt buat mkn2 lg yer :)

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah...amboi sedapnyaaa he.he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah ziarah ros.. salam perkenalan dari saya..
      simple but sedap, tu yg penting he he..

      Delete
  3. hi cik yen...saya paling suka gambar yg last tu huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ho ho patut la suka.. sedondon ghopanya :D

      Delete