Saturday, December 1, 2012

Department Lunch @ Kelab Shah Alam

Ahad, 18 Nov 2012, our lady boss Ms Deepa belanja kami makan di Kelab Shah Alam. Ni second time kami makan di sini.
 
 
Kami menjamu selera di restoran sini.

 
This is consider department's family gathering, boleh angkut seisi rumah he he.. Table ni dipenuhi oleh family Salfa and myself.

 
Yang ni pula family Ayu dan Khairul.

 
Dan family boss serta family Malar.


 

 
Since mem buat setahun sekalikan, so banyak la food yang dah siap di ordernya.  Memang kenyang makan lauk ajer tengahari tu. Ni belum masuk sayur 2 jenis lagi. Haa kenyang sampai ke makam.
 
 
Kesimpulan food yang ada. Sampai tak muat la tempat putar tu nak letak pinggan lauk

 
Anak2 bila dah berjumpa apa lagi. Makan sikit tapi main lebih. Kat restoran ada stage pulak tu, lagi best dia orang main guling2.
 
 
Men's talk.

 
Dalam pada tu, sempat juga mem beli kek untuk meraikan birthday Khairul yang baru lepas. Dan juga Azwin, mem punya nephew.

 
Yang dok tepi tepi tu kunun ada harapan nak tiup lilin la tu..

 
All of us..

 
Last year pun posing kat sini dan gaya macam ni juga.

 
Thanks for the yummylicious lunch, boss. Dah makan kenyang2 ni, kena lebih rajin lagi buat keje kat opis nooo..
 
 

5 comments:

  1. kalau dh 2 kali mkn kt tempat yg sama mesti sedap kn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. food boleh tahan sedap.. but the main reason is boss kan club membership situ he he..

      Delete
  2. wahhh sonoknyer uoolss.. EHHhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal wak.. unik sungguh nama mu..

      Delete
  3. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete