Tuesday, February 28, 2012

le Tour de Langkawi 2012

Saturday, 25 Feb '12 - berkesempatan sekali lagi menyaksikan lTDL. Itupun sebab awal pagi ternampak signage lTDL sepanjang jalan di PD. Last year pun dapat tengok juga he he. Best! Cuma this year tak sempat tengok konvoi parade.

stage 2 - putrajaya to melaka..

signage sepanjang jalan..

video
the first  2 leading.. 

video
followed by the third one, our team.. go go Malaysia.. and the rest..

jem sekejap jalan di kampungku..

Sebetulnya kami keluar nak ambil Harith balik dari sekolah. Ingatkan keluar awal dapat elak dari kena tahan. Rupanya jalan besar dah ditutup. Kami pun park kereta dan tunggu je la tepi jalan, join the group yang dah sedia menanti. Kebetulan ibungah pun ada, seronok la Hazeem dan Aqid dapat tengok basikal lagi :D 


No comments:

Post a Comment