Friday, May 18, 2012

Seri Ratu Spa

Big boss outstation 3 hari, so my self ambil cuti 2 hari untuk uruskan anak2. He he dah hantar anak ke sekolah, barulah dapat luangkan masa untuk diri sendiri.

Dah lama tak melawat tempat ni, ada makan tahun kot. So this is the time...

Seri Ratu Spa Village (HQ)
No 168 Jalan Seremban
71000 Port Dickson

Spa ni terletak di pekan PD, and another 2 branch kat Teluk Kemang. One is at Klana Resort (new hotel in town) and another one kat Seri Ratu Hotel & Spa. Haaa depa ada hotel sendiri you..   

a bungalow house yang diubahsuai.. this is the entrance..

beroperasi sejak tahun 2005.. dah lama jugak rupanya.. spa mustika ratu.. 

dirasmikan oleh YM Raja Datin Seri Salbiah dan tokeh Mustika Ratu..

pelbagai rempah ratus yang dipamerkan di sini..

produk mustika ratu yang tersusun elok..

reception counter..

siap ada treatment book, for you to refer and choose.. macam2 ada..

Segar dan nyaman aje bila masuk sini. Dan juga redup sebab dikelilingi banyak pokok. Service pun bagus.. Dikerjakan muka myself dekat 2 jam.. Lama rasanya tu.. Siap boleh tidur, bangun, tidur dan bangun balik laaa.. Puas hati..

Ok ibungah.. Next time kita pi sama2 plak ye (jeles sebab semalam tak dapat ikut hik hik)..


4 comments:

  1. Perghhhhhh...bole jadi ratu tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehhh.. jadi ratu hatiku ajer.. he he..

      Delete
  2. ingatkan restoran...rupanya ada spa juga ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. musti ada kak.. nnt boleh try kat sini pulak ye..

      Delete