Friday, March 16, 2012

Post Birthday - Hazeem & Danish

4 March 2012 – celebrating the birthday boys Hazeem and Danish at A&W Seremban.  Birthdate Hazeem dan Danish berdekatan (beza by 8 days), so senang cerita buat sekali. Why A&W? First of all, Hazeem teringin nak celebrate his birthday with Mr Bear, sebab before this, cousin dia pun pernah buat di sini. Secondly, cost and energy saving - venue dah ada, decoration dah siap, activity is arranged by them, tinggal bawa diri aje, and last but not least, location is in the middle, between KL and PD. Its a closed event, jemputan pun hanya adik beradik sahaja :D

happy birthday boys..

tetamu yang terawal sampai..

They have 3 types of package. We go for Package B, with the cost of RM400++, which consists of 40 pcs of chicken, 40 pcs of basic hotdog, 20 sets of fun fries and 40 cups of root beer. They also provide 4 types of game and birthday gift for each birthday boy.   

the spread..

and the root beer..

tetamu dah sampai, tunggu nak start majlis ajer..

dah siap baca doa, it's makan time..

antara tetamu yang hadir - nenek esah, nenek tom, nenek pilah dan ayah long..

paklong n maklong..

makngah n family dan kaeyty n family..

ibungah n family, ayahteh n family dan ayah cik..

the most awaited - Mr Bear..


cake cutting session with Mr Bear..

okey kids.. make one big circle and its time to play the game..


belon siapa paling besar??

passing the balloon..

treasure hunt..

tiru macam saya..

affan belum cukup umur nak join kakak2 dan abang2..

mereka sediakan 3 hadiah untuk setiap game, kalau ikutkan hadiah lagi banyak dari kanak2 yang ada..

mr bear nih suka sangat kiss budak2..

posing time with mr bear..

 
twin sisters..

dan abang adam..

aqid yang takut dengan mr bear..

us with mr bear..

Seronok melihat anak2 bergumbira dengan Mr Bear. Mereka ni pun bukan sebenarnya beria nak sambut birthday pun, tapi lebih kepada nak berseronok dengan Mr Bear dan dapat hadiah bila menang any games.

On behalf of pihak penganjur (makcik, paklang dan mummy), kami ucapkan ribuan terima kasih buat semua kerana dapat meluangkan masa bersama kami. Unfortunately, maksu n family tak dapat sampai on time sebab ada urusan lain dan ibucuk pulak outstation. Tak lupa juga kepada Sham (Manager A&W Sbn) yang telah memberikan perkhidmatan yang excellent!    


2 comments:

  1. seronoknya...
    happy birthday semoga mjadi anak yg solleh :)

    ReplyDelete