Saturday, June 2, 2012

From Oz With Love..

Mid of May - ibucuk bercuti ke Melbourne, Australia bersama teman2 wanitanya.

Great Ocean Road (credit to ibucuk)

 Seperti biasa harus ada buah tangan untuk kami semua.. Ibucuk belum ada in-laws [single lagi ;)], so pada saper lagi ibucuk nak spent selain kami ni kan kan.. 

fridge magnet - australian road signs..

lagi fridge magnet - penguin parade dan fridge memo..

nail cliper key chain and coasters..

tea towel..

apron and kitchen mitten - sayang pulak rasanya nak guna..

not to forget t-shirt untuk anak2 buah - love the wordings..

rasanya tak sah kalo ke oz tak beli these cutey little koala..

masa di sana ibucuk sempat hantar poskad ke harith dan hazeem.. tapinya ibucuk sampai lebih dulu dari poskad tu ke rumah nenek tom..

Last but not least, terima kasih bebanyak untuk ole2 dari bumi kanggaro. Next time pergi makan angin, jangan serik untuk belikan kami lagi ye...


4 comments:

  1. banyaknya ole2 dari oz..
    semuanya cantik2 belaka
    yg paling best...ibucuk sampai dulu dr poskad tu...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kak, cantik2 belaka sampai nak guna pun sayang he he..

      Delete
  2. bucuk g mana2 xpenah xbelikan pape tawwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la.. slalu FM, kali ni FM +++ lg.. best..

      Delete