Saturday, December 25, 2010

Pesta Buku @ PWTC

Yesterday afternoon,sempat ke Pesta Buku yang di adakan di PWTC. Rasanya macam mid of this year dah ada Pesta Buku Antarabangsa. Oh maybe dia buat dua kali setahun kot. Turun aje dari LRT PWTC, tengok la bunting kat tiang letrik tepi jalan... Laaa Pesta Buku Kanak-kanak rupanya.. My colleague pun ingatkan pesta buku untuk semua, tu yg dia plan nak beli novel kat Alaf 21. Takpe, dah sampai kan.. kanak2 pun ok la.. boleh beli utk budak2 nih...

signage dekat entrance PWTC 

Ada byk booth.. For example ada Fajar, Popular, MPH, Grolier, Karangkraf, (yg I ingat le..).  Baru nak jalan sikit sales rep dah ajak pi booth nak bagi explanation. Tu yang boring sket. Lagipun tak sempat dengar, ye la waktu lunch bukan lama sangat pun.. Beli la jugak the following books :

 for abang harith - supaya dia lebih expert tengok jam jarum..

 for hazeem - buku aktiviti..

for aqid - hadiah dari mummy..

Kalo bawak budak lagi seronok rasanya.. Geram2 tengok buku2 yg ada.. I bought the above books at MPH, ada 30% discount. Am trying my best untuk memupuk the kids agar rajin membaca, tak kira buku apa pun...

6 comments:

  1. Bagus2..anak2 kena dipupuk mbaca dari kecil lagi

    ReplyDelete
  2. saya pun harap semoga diaorg ni rajin membaca walaupun agak liat sket..
    kak kasih ada tips nak kongsi ke?

    ReplyDelete
  3. same2..nnti aqid rajin2 baca buku ye...

    ReplyDelete